Mine favorit film/Serier 😊


1 Scream serien.

fordi den er spændene og elsker den slags gyser film, man ved ikke hvem morderen er og man har noget og glæde sig til hver tirsdag når der kommer et “Nyt afsnit” ❤️

2 Mako mermaids.

den er bare så hyggelig og se, det er jo en børneserie, hvilket jeg overhovedet ikke forstår for nu har mig og min kæreste set alle 4 sæsoner (på Netflix) og han er også helt vild med den.. Den handler jo om de 3 havfruer Lyla, Nixie og Serena der blir udstødt af deres flok også får de ben også går det ellers bare galt her og der også Følger man ellers bare deres liv og zach og hans venner plus kæresten Evie 🙂 Den er virkelig hyggelig og se, også der 4 sæsoner! 👀

3 Kristy.

Den handler om en pige der går på skole der bliver på skolen gennem Thanksgiving også kommer der uventet besøg….. Er du til gys så tag et kig på den!

4 Hænderne endnu mere fulde.

Det handler om familien Tanners liv som i de gamle sæsoner fra 90’erne! Totalt dejlig serie!! 🙂

5 The fosters.

Det her er nok den udover Scream jeg har set mest på Netflix!! Den handler om pigen cali, der kommer i plejefamilie hos 2 lesbiske kvinder og deres familie på 3 altså blir de 5 da Jude (Cali’s lillebror) flytter med også følger man steph (den ene mor) som er politibetjent i byen og hendes børn.. Den er lidt indviklet men den findes på Netflix også og der er 3 sæsoner! Kig på den! 👀👍

 

Det var lidt til fjernsynet i det her møgvejr, jeg vil gå igang med Fosters igen.. Den er spændene!!

 

Love M❤️

Skriv et svar