Spil tid! Uncharted 4. Skrevet af Kasper Poulsen

For en måned siden fik jeg mine fingre i det seneste, og desværre sidste spil i Uncharted serien. Nu har spillets helt Nathan Drake efter 3 spil med Indiana Jones lignende eventyr besluttet at hænge sin pistol og kompas på hylden, nyde de skatte han har samlet fra El Dorado, Shambhala, Atlantis og andre af hans hæsblæsende eventyr fra de forrige spil som kan fås på PS3.

Nate har nu landet et job hos et skibsrederi, og bor sammen med sin kone Elena (En rapporter, som han mødte i det første Uncharted spil) i et hyggeligt hus, som rigtig skriger “familieliv”. Dog er han ikke tilfreds, da han savner eventyrlivet. Dette bliver dog ændret da han en dag bliver opsøgt af sin “formodet døde” bror Sam, som er kommet til at love en legendarisk sørøverskat til en kartelboss, og hans liv hænger i en tynd tråd hvis han ikke leverer.

Så nu begynder eventyret igen.

Jeg skal på ingen mulig måde lægge skjul på hvor flot dette spil er. Udgiverne Naughty Dog har virkelig skabt en verden med krystalklart hav, smukke bjerge og en udsigt der får spilleren til at stoppe op og bare nyde den. Karakterende i spillet er så detaljerede at man rent faktisk kan læse deres følelser bare ved at kigge på deres ansigter. Personligt elsker jeg alt hvad der har med pirater at gøre, og at jagte Henry Averys forsvundne skat, og samtidig blive klogere på legendariske pirater som Anne Bonny og Thomas Tew er med til at gøre oplevelsen så meget bedre.

Jeg kan varmt anbefale dette spil. Har du spillet de forrige? Naah, nevermind. Du behøver ikke at kende historien for at få en god oplevelse her. Alene gameplayet og grafikken er nok til at burde stille dine gaming behov. (Jeg kan dog stadig varmt anbefale de andre spil også)

Er du trophy hunter er dette spil også en ren perle. Naughty Dog har taget højde for at ikke alle gider at blive tvunget igennem en multiplayer mode pga. trophies. Så de har lavet 5 virkelig nemme trophies for multiplayer, samt en masse ting man frit kan vælge at låse op for (Som skins, våben osv.) til folk der gerne vil bruge tid på multiplayer.

Jeg har selv næsten mit platinum trophy. 🙂

Spillet kan købes her for alle interesserede.

 

Skriv et svar