Gyserfilm og min top 10! 👻✔️

Så røvsygt møgvejr, så nu har jeg taget min dyne med ind i stuen og ligger her og glor film og synes det kunne være hyggeligt og blogge lidt imens!

Vejret er ikke lige frem det bedste så har lavet nogle popcorn og hygger med film 🙂 Ser The Rest Stop, en gyser for er der noget bedre end og ligge indenfor mens det øser ned og glo gyserfilm. Elsker gyserfilm Har dem alle stortset, men mine favorit top 10 er nok dem her:

  1. Scream 1,2,3,4 og serien!! 
  2. The rest stop
  3. prom night (Den fra 2008)
  4. I know what you did last summer
  5. Halloween boxen med alle film i.
  6. cabin in the Woods 
  7. Friday the 13th
  8. The other side of the door
  9. It follows
  10. The breed. 

Her er en lille liste af de film jeg ser mest og det er faktisk også 10 af mine ynglingsfilm!! Så har du intet og lave så find nogle af de her film på Netflix evt. Der kommer også snart en meget uhyggelig film i biffen mig og Kasper skal se så er du til mørke og gys og IKKE mørkeræd så anbefaler jeg du tjekker den film ud der hedder Lights out! 

Den er scary! 👻


Skriv et svar