Mit liv efter Sverige og at jeg nu er den lykkeligste og har den bedste kæreste jeg kunne få! ❤️✔️

Efter jeg flyttede til Danmark for ca 3 års tiden, der gik mit liv ret ud sagt af H*** til! Den første fyr jeg faldt for var utro og løj så skred jeg! Såret og ked blev jeg, så fandt jeg hurtig en anden for man græder ikke over spildt mælk right?! 

Den anden fyr jeg fandt var meget yngre end mig og havde sin såkaldte bedste “veninde” og det var ikke mig og være 3 hjul! 🙁 såret igen! 

Meeen sidste gang så lykkes det og finde kærligheden! I en ven der blev mere end det efter 13 år! ❤️ Og må indrømme savnet ham lidt i Sverige men vi havde begge kæreste der! 

Så inviteret jeg ham hjem også har vi været sammen siden og det skønt!! Han er helt fantastisk, og nu bor vi sammen med vores 2 skønne katte Milla (7år)  som er Kasper’s og Balou er min lille killing! (1år)

image

image

Før jeg flyttede hjem til Danmark boede jeg hos en kæreste i Sverige (Borås) og havde det sjovt og godt, men var aldrig rigtig glad, for savnet Danmark og min familie! 


Det eneste sjove ved Sverige var bynavnene såsom “Knalleland” “bollebygd” og ”  Storknallen” og meget meget meget mere!! Hihi 🙈 

Det var lidt om den til jeg havde i Sverige og nu er jeg bare meget glad for og bo med min gamle og nok bedste ven gennem 13 år nu og jeg elsker ham over alt på jorden ❤️

Millainlight! ❤️

Skriv et svar