Er du også vild med Kardashians?! Så kig her :) jeg elsker og følge dem! ✔️

image

Kardashians Beauty shampoo im in love! 

Hvis du ligsom jeg ELSKER The Kardashians, så må du simpelhen eje dem her!! 🙂 Deres Shampoo og Balsam, og ikke mindst deres Kosmetik som kan købes online i Danmark. Jeg har altid været fan af dem og min favorit er helt klart Kourtney!! Ser dem ALtid i fjernsynet og har set alle deres sæson’er ! Synes godt de kunne komme på Netflix haha 😍✔️ 

Men hvis du vil købe deres shampoo og balsam og andet guf til håret plus make up så kan du gøre det lige her ! Jeg vil også give en anmeldelse!  EN FLASKE MED 133ML i hver koster 139kr lige her

image

Deres make up er lidt dyrt, har altid drømt og komme over til deres DASH og shoppe vildt ind! Min kæreste er absolute ikke Kardashians fan, hver gang det kommer skrider han ud og spiller PlayStation haha MÆND! 😉 

 

One thought on “Er du også vild med Kardashians?! Så kig her :) jeg elsker og følge dem! ✔️

  1. Hej Maria 🙂 skønt endnu en fan the kardashian Fan hi hi ….jeg har det sådan ligesom dig 🙂 min kæreste ryster også på hovedet hver gang men ser det nu alligevel sammen med mig ….ser det hver torsdag aften kl 21 🙂

Skriv et svar