En Glad Blogger – Elsker det! 🌷

image

Jeg har for nylig fået et samarbejde med Hvisk som er et af de flotteste smykkebutikker jeg har været i, Elsker smykker!! Så da jeg fik en mail fra dem om samarbejde var det, YES!! ❤️ 

Jeg er personlig glad for min blog, og er glad for alle de læsere jeg har hver måned! Jeg elsker og skrive om mit liv, og der har ikke været mange indlæg om det så nu sker det!  

Jeg er er tøs på de 34 år og bor i Søborg sammen med min kæreste gennem 2 år. Før ham boede jeg i det kolde Borås, og nu tænker du sikkert, “hvor er det?!” Ja… Det ligger i Sydsverige, ca 40KM fra Gøteborg! Det var det mest røvsyge sted og bo. Okey, jeg var forelsket og hvad gør man ikke for kærligheden! Nå, men jeg flyttede hjem til Danmark igen og fandt så ham jeg har nu OG JEG ER GLAD!! 🙂 

Så for ca 2 dage siden skete det. Jeg gik et til skridt længere med min blog og jeg fik et samarbejde med den smykkebutik som jeg selv handler i, og så tænkte jeg, WoW !! Butikken er super hyggelig, og du kan også hoppe ind online og shoppe der 🌷 Den er ikke bare smuk, men utrolig flot og ikke dyr. Mangler du en gave til kæresten, konen eller veninden, så gå derind. Det er min absolute favorit butik! 🙂 

Her er linket til Hvisk 🙂 

2 thoughts on “En Glad Blogger – Elsker det! 🌷

Skriv et svar