Dyrbergkern.dk

Dyrbergkern.dk er oprettet af Gitte Dyrberg og Henning Kern, og er en hjemmeside der sælger kvalitets ure og smykker, der har til formål at udtrykke kvinders stil og skønhed.

Alle deres designs kommer fra deres dygtige designere i København, og selve produktionen foregår i asien, med materialer fra bl.a. Kina, Italien og Afrika, hvis der er sæson for det.

337504

Hos Dyrbergkern har de mange forskellige ting. Lige fra flotte ringe, og øreringe til kvalitets ure og halskæder. Siden henvender sig til kvinder, og har en extravagant stil over sig. Dog har de også armbånd og ure til mænd.

Eftersom det er ure og smykker er prisen selvfølgelig noget krydret. Det er i hvert fald ikke et sted vi har råd til at handle, men det er også nogle flotte ting de har der. Så hvis du har lyst og råd til at forkæle kæresten med nogle flotte accessories, så check dyrbergkern.dk ud.

Du kan finde siden her.

*ure, ure til kvinder, dameure*

Skriv et svar