Mit Liv med En Depression !

Det er bare så forbandet hårdt og kontant at jeg skal leve med en depression efter depression, det her er nu min anden nedtur på livet, og denne gang er der også angst med i.. Ja, Angst for nye mennesker og muligheder for jeg kun for det værre med mig selv. 
Og søvnen er også med til og spolere alt, For jeg for ikke sovet nok, vækker min kæreste HVER nat er et sandt mareridt for mig.. Der så mange dumme tænker der flyver rundt i mit hoved så jeg slet ikke får sovet nok. Og er møg træt om dagen fordi jeg slet ikke sover!
MEEEN. Nu har jeg været hos lægen og er begyndt på behandling af min angst og min depression.. Yaay :0) Fik nogle piller som jeg skal tage om aften.. Og lidt til og sove på så nu er jeg på rette vej mod et godt liv igen!  
Fik hele min depression pga jeg mistet min mor som lille, og har generelt bare ikke haft et særlig godt liv som teenager, blev mobbet på min skole og havde det hårdt,  men blev ældre og flyttede så til Sverige for jeg fandt kærligheden, men det var ikke den bedste tid heller for savnede min familie, så mig og kæresten (dengang, Ham fra Sverige)  begyndte og skændes og han var ikke voldelig mod mig, men vi skændes meget dengang så jeg blev forelsket i en fyr jeg havde kende 10år (dengang)  og flyttede hjem til Danmark igen, fik en lækker lejlighed og så gik det galt igen, han var utro og havde en kæreste i forvejen som jeg intet vidste noget om,  men udover det så var min “Veninde” også sammen med ham så det endte brat!!!!
Også blev jeg single igen, men ikke for længe fandt en yngre fyr,men han var lige ung nok så jeg valgte og stoppe det og tænkte nu gider jeg ikke mænd mere. Men så skete det utrolige en fyr jeg har kendt snart 15år faldt for mig og her 2 år efter er vi stadig sammen og forlovet og jeg er mere end glad for ham ❤️️
Men, så kom min depression  igen pga alt det kort der er sket tidligere i mit liv! Er ked, sover skidt, og meget mere.. Så er nu startet på ny behandling og det er jeg mere end glad for jeg er for ved ikke hvor meget mere jeg kan klare, men han støtter mig og han har været en kæmpe hjælp og jeg kan bare mærke det er bare mig og ham, nok fordi vi har kendt hinanden nu snart, ja kan ikke lige huske hvor længe men LANG TID!! Er små forelsket denne gang, et eller andet sted har jeg nok allerede vidst jeg var forelsket i ham fra da jeg så ham! Ja, allerede fra den tid i Sverige, for der skændes jeg jo juletiden med min svenske kæreste,  så gik jeg ind ved min PC og håbede han var online og det var han for det meste…
Et eller andet sted sgu jeg nok have været flyttede hjem til Danmark  meget før, men pga å lejlighed osv så vandet svært, men nu bor jeg hjemme med min kæreste og vores 2 katte og kæmper med med min depression som er lidt bedre men ikke meget!

 

Det var min historie om et liv med Depression!!

 

Millainlight / Mit Liv! ✔️⭐

Skriv et svar