Blog Samarbejde søges :)

Jeg er pige/Kvinde som har blogget i 8 måneder, Jeg tjener penge på bloggen og har ca 2000 – 3000 Besøgende hver måned! jeg elsker mode,  og at anmelde ting,  det er det min blog for det meste handler om, jeg elsker Blogging så meget at jeg nu er begyndt og tjene penge på den og det elsker jeg,  jeg er virkelig meget arbejdsvillig, elsker og skrive lange blogindlæg og lige pt skriver jeg for firmaer og blir betalt for det. Du kan forvente et samarbejde med mig fordi jeg altid søger nye ting og skrive om Dvs når virksomheder vil have deres ting anmeldt,  så er jeg klar til og skrive om deres ting, man kan altid regne med mig til hvert en tid, det er nok det bedste ved mig jeg gør alting helt færdigt og jeg håber hverdag der kommer nye ting jeg skal skrive om, Og netop derfor søger jeg nu BlogSamarbejde med alt inde for Modeverden (Da min blog handler om det) hvad du kan forvente af mig som samarbejdspartner? At jeg gør mit job ordentligt og skrive lange blogindlæg og er god til og formulere mig. Som blogger lægger jeg meget vægt på man ikke kun skriver 5 linjer også er man færdig. Man må gerne kunne lave et langt og godt indlæg med indhold i. 

Jeg startede min blog for 9 måneder siden,  en dag hvor jeg sad og skrev en SMS til min kæreste faktisk, også fik jeg bare den der “Lyst” til at blogge  og så oprettede jeg den og fik eget webhotel og ja ALT der hører med til en blog, jeg har haft et BlogSamarbejde med Mimaado kun meget kort, det var dengang jeg lige skulle se mig selv an og det gik fint, fik nogle af deres til og jeg skrev om dem, men siden jeg “kun” lige var begyndt havde jeg ikke nok besøgende til de ville forsætte og det var egentlig også Okey,  forstod jeg godt! Men nu efter 9 Måneder er mine besøgende kommet helt op på, ja jeg tror faktisk sidste måned var den oppe på 3000 besøgende! Jeg gør noget seriøst ud af mit blogarbejde, jeg kan godt sidde oppe hele natten og skrive blogindlæg eller læse og få gode ideer og lærer nye spændene ting om Blogging osv 🙂

ALT hvad der har med mode og skønhed at gøre Skriver jeg gerne om!  så må i gerne kontakte mig på Mallesnygging@hotmail.com!!

Millainlight ⭐

Skriv et svar