Vores Katte – Mit et og alt 😻

 
Jeg er nok det STØRSTE dyremenneske nogensinde, mine katte betyder alt for mig! 
Jeg har haft kat hele mit liv,  og da jeg flyttede til Danmark fra Sverige fik jeg den dejligste Maine Cool kat som hedder Milla, og da jeg flyttede sammen med min kæreste så løb hans kat hjemmefra, det var så trist, men vi blev hurtige enige om at vi måtte have en kat mere, så jeg gav min kæreste Milla, da hun hurtig tilknyttet sig til ham, Milla sov hos ham og var bare hans kat, så et par måneder efter tabet af min kæreste’kat så begyndte vi så småt og kigge efter en ny lille killing og vi fandt så den dejligste lille basse som vi har givet navnet Balou. Han blev hurtig en del af familien og wow havde glemt hvor hårdt det var og ha sådan en lille putte :0) Han holdte os vågen om natten, hang i gardiner og var en rigtig ballademager uden lige hihi! Men jeg elsker ham overalt på jorden og nu er han min killing 🙂 jeg fik opdraget ham så nu er han bare mors dreng.. Og Milla har fået en ven for livet! Balou han nu sover hos mor (mig)  og skal med mig overalt selv på lokum skal han med 🙂 Han er så skøn og jeg elsker dem begge så højt, så højt at de hver måned får deres egen Snackbox hver ✔️⭐ 

Millainlight ⭐

Skriv et svar