4år siden jeg Flyttede hjem til Danmark :) Et meget Personligt Blogindlæg fra mig :)

Nu er det efterhånden 4 år siden jeg flyttede hjem til Danmark igen, efter at have boet i Sverige i mere end 6 år og nej hvor har det været underligt og lige pludselig og så bo i et andet land end Danmark, både maden og menneskerne er helt anderledes i Sverige.. Jeg boede i Borås, en by ca 45km fra gøteborg (i Sydsverige) Jeg kunne godt lide Sverige, de havde virkelig en helt anden måde og leve på end vi har i Danmark, jeg mener at der var så hyggeligt oppe i Lille Borås.. Der var altid noget og lave og jeg elskede virkelig maden i Sverige, men i Borås der havde de et shoppingcenter der hed “Knalleland” ret sjovt når man kommer fra Danmark Haha.. I Knalleland kunne man købe alt og tror jeg brugte penge hver dag!

Jeg fandt hurtigt en DANSK veninde deroppe så jeg ikke blev helt svensk.. Ret fedt faktisk! Vi var sammen næsten hverdag og gjorde at jeg faktisk ikke havde hjemve 🙂 jeg fik også en hjemmevejleder deroppe fordi jeg havde nogle problemer hvilket gjorde jeg følte mig meget alene.

Hun var halv dansk, så det var så mega fedt og hun var oven i købet på min alder (Næsten) hende havde jeg det så godt med, hun og jeg vi lavede alt sammen og hun kunne tale dansk også ( Da jeg ikke forstod en fis svensk) Haha! Vi fik også 2 katte af min veninde hjemme i Danmark, så der var også kæledyr!

Senere så skulle vi flytte pga jeg blev gravid, men det var kun i en lejlighed på den anden side af vejen 🙂 Det var virkelig et dejligt sted, og da vi var flyttede ind i den nye lejlighed så fik vi en lille Hvid Schæfer hvalp “Sascha” 🙂 Det var den dejligste hund som kunne med vores katte og som hurtig blev en del af familien, Men alt var ikke altid godt, for da jeg var 8 uger henne i min graviditet mistede jeg vores barn 😭 Pyha det var ikke en sjov tid og jeg endte med og få en depression, så jeg gemte mig indenfor og blev meget hurtig alene, uden venner og “Følte” mig virkelig alene!

Men jeg havde min hvalp som virkelig gjorde mit liv bedre da det var allerværst 🙁 Men jeg fik en masse støtte og kom oven på igen, det tog virkeligt hårdt på mig da jeg mistede vores barn, har aldrig oplevet noget lignende der gjorde så ondt!

Et par måneder senere så det lidt lysere ud, jeg fik en psykolog og det gjorde mit liv lidt bedre.. Min kæreste som jeg havde dengang var også en kæmpe støtte! Men så kom der endnu en nedtur for mig og jeg blev single Og jeg valgte og begynde at kigge efter ny lejlighed – I Danmark! Jeg blev dog hurtig glad igen og faldt for en fyr igen allerede inden jeg havde fået ny lejlighed, for jeg sgu bare videre med mit liv for det liv jeg til sidst havde oppe i Borås var ikke det værd!

Jeg syntes bare det var et mega problem jeg stadig boede oppe i Sverige for kunne ikke få en lejlighed sådan, der gik 4 mdr, men så kom der en så jeg flyttede hjem og det var det bedste og eneste rigtige jeg har gjort nogensinde 🙂

Nu lever og bør jeg sammen med min kæreste gennem 2 år som jeg har det godt med og mit liv er kommet videre 🙂

Men at miste mit barn dengang sidder stadig i hovedet, men det går den rigtige vej og min depression er der stadig, men jeg er sammen med dem jeg elsker og det er her jeg hører til!!

Møs fra Maria/Millainlight. ❤️️🎃

 

Skriv et svar