Den uhyggelige Gyserfilm – Et godt Hit til Halloween 🎃

Halloween kommer snart og det er gyserårstiden og en Gyser tradition.. Her er min favorit  horror film over dem alle som passer super godt til en gyseraften med veninderne eller bare en gang Halloween aften.
LIGHTS OUT hedder den! Den er super uhyggelig!!
Den handler om en familie der blir ved med og se deres mors “Veninde” Diana som døde for længe siden.. Og hun kommer kun frem når lyset slukkes!!
Ja, så uhyggelig er den, faktisk havde jeg mareridt efter jeg så kun 5 Minutter af den.
img_2016
Den er mere end uhyggelig og mit tip til en god Gyseraften på Halloween 🎃 Derudover kommer der også et halloween afsnit af min ynglings serie “Scream” som jeg klart kan anbefale jer at tjekke ud.
MIT råd er at når du har set den og stadig har mareridt så glad dig til BLACK FRIDAY!!  Det gør jeg og jeg skal klart se den til halloween med min kæreste, for tør simpelthen ikke se den alene!  Den er for uhyggelig! Hvis du ikke har set den så se den og skriv gerne din mening bagefter 🙂

Millainlight..

3 thoughts on “Den uhyggelige Gyserfilm – Et godt Hit til Halloween 🎃

  1. Jeg er også en af dem, som ikke tør. Selvom min kæreste elsker den slags, kan jeg ikke lokkes (;

    K

  2. Har haft mega mareridt af den!! Den skal IKKE ses alene og med slukket lys, men du kan jo prøve med din kæreste Haha!

    M/⭐

Skriv et svar