Weablog og måder hvor du kan tjene penge på via Blogging :) J

Weablog er en virkelig nem måde og tjene penge på via bloggen, ja du kan faktisk tjene op til 2000 kr pr blogindlæg du skriver!

Det fungere sådan at DU opretter dig på Weablog og skriver dit CPR Nummer, da de indberetter til skat at du tjener penge derfra. HUSK OG BETAL SKAT AF DET DU TJENER PÅ WEABLOG!! Når du så har lavet din profil inde på Weablog så Får du diverse opgaver alt efter hvad du skrev inde på din nyoprettede profil. Hos Weablog ser de helst du har eget domæne navn og webhotel!

Jo flere faste læsere du har og besøgende du har jo mere tjener du pr indlæg, og når du får en opgave, så er der et firma der her vil have du skriver om deres produkter og det har du så 60min til fra du har trykket ja til opgaven, så plejer det og foregå sådan du skal skrive visse antal ord og indsætte de billeder de sender med opgaven.. Jeg har brugt Weablog rigtig lang tid og jeg er super glad for deres koncept! Jeg tjener ca 300kr pr opgave og får opgaver næsten hverdag og jeg synes det er den bedste side og måde og tjene lidt ekstra penge på når man er professionel blogger som jeg er.. Den sidste dag i måneden får du udbetalt de penge du har tjent på de opgaver du har lavet,  jeg er så heldig jeg får løn fra Weablog dagen før vi andre får løn,  for Weablog udbetaler dagen før andre gør! Også en meget vigtig ting om Weablog det står også på deres hjemmeside, de HVER måned den 20 der gør de op Dvs at laver du opgaver fra den 1 til den 19 så får du det udbetalt samme måned, men laver du en eller flere opgaver efter den 19 altså den 20 så får du den først udbetalt måneden efter, men alt det kan du læse på deres hjemmeside.

Jeg har lige haft et samarbejde med Regovs,hvor jeg skrev 3 stk blogindlæg som de sagde jeg sgu og som betaling måtte jeg vælge varer fra deres butik for 1400kr, det er også en anden måde og tjene lidt penge på bloggen – Find en eller flere og samarbejde med, skriv om deres produkter 🙂

Det er da blevet til lidt penge og jeg er gået fra en hobby blog til professionel blogger på 1 år,  og med 3000 besøgende om ugen så er jeg virkelig gjort noget ud af min Hobby!

Der er også flere ting du kan få og tjene penge! Her er nogle andre gode ideer til hvordan du begynder!

  1. Partnerads.
  2. Adsense.
  3. Euroads.

Det er de 3 jeg bruger, så det bare gang med og tjene penge hvis du gerne vil gøre din hobby ligesom jeg gjorde til et arbejde! Jeg elsker og blogge for firmaer og har snart haft meget samarbejde med andre og det er absolut noget jeg vil blive ved med og gøre!

Her var opskriften på hvordan du gør din hobby til en professionel blogger som mig! 

Millainlight. 

2 thoughts on “Weablog og måder hvor du kan tjene penge på via Blogging :) J

  1. Skat? På Weablog der får du opgaver du kun skal skrive og JO, dem skal du selv indberette til skat.
    De varer jeg fik for 1400kr det var fordi jeg har en samarbejdsaftale hvor jeg skrev 3 indlæg for min samarbejdspartner og fik derfor lov og vælge varer fra deres butik, men alle opgaver på Weablog, dem skal du fortælle skat om..
    Håber det var svær nok 🙂

    Hilsen Millainlight.

Skriv et svar