Så fik jeg min “Løn” fra min samarbejdspartner! :)

Så kom min varer endelig og Wow.. Jeg fik et samarbejde med Regovs og jeg er super glad for tingene og vores samarbejde sammen!

Det er en virkelig smuk butik og de ting de har, jamen jeg er helt blæst væk af glæde, det er hvertfald ikke sidste gang jeg handler derinde. De sælger mest rejse tasker – Sminketasker og Håndtasker, men man kan i den grad få andre smukke ting og SMYKKER! Smykkerne er så smukke fik et armbånd af dem pga samarbejdet, og jeg er så glad for det!

Regovs er blevet den butik jeg kunne købe mig fattig i 😉 de har også nogle virkelig flotte køkken ting og fik et Køkken-Kit og 2 smukke glas i mit samarbejde med dem, jeg er så utrolig glad for samarbejdet med dem.

Næste måned måned så skal jeg ud og købe flere af de smukke glas og flere smykker hos dem og en håndtaske for alle deres ting er virkelig nogle flotte ting 🙂

img_2036

Her er hvad jeg fik af samarbejdet med dem.. En ting er sikkert jeg er utrolig glad for det hele og handler der igen snart igen..

5 Store Stjerner får de fra mig! ✔️🎃

Millainlight. 

Skriv et svar