Sådan kommer du igang med din egen blog ✔️

Da jeg startede bloggen var det kun en hobby som jeg havde, jeg skrev nu og da og indimellem lidt ligesom en dagbog, men så skrev jeg mere og mere også synes jeg at en blog var en pisse god idé! Også købte jeg et webhotel og domæne også gik jeg gang med og vælge navn,som der endte med og blive Millainlight som faktisk stammer fra min kat’navn hun hedder nemlig Milla! Også skulle jeg finde et tema for har man en blog er det vigtigt med et tema, mit tema er Mode & Skønhed…. Så gik jeg så gang med og opsætte min blog trin efter trin,  det er ikke noget du bare lige gør på 5min.. 🙂 

Google Adsense. 

Det er noget som du kan hvis du ligesom jeg tjener penge på bloggen, for ja det kan lade sig gøre og tjene penge på din blog, MEN… En ting er utroligt vigtigt og det er SKAT… HUSK ALTID og indberette det du tjener til skat.. Når du bruger Google Adsense så opretter du dig inde på deres hjemmeside og der får du en kode (når du Godkendt)  som du skal sætte på din egen blog også vente på at deres annonce bliver synlig på din blog.. Men Google Adsense kræver at du holder din blog vedligeholdelse.. Altså skriver ret tit gerne hverdag osv… Gav det mening? Skriv gerne hvid du har spørgsmål! 

Partner-Ads

Det er en helt anden kategori, her tilmelder du dig bare PartnerAds, også har de en masse gode Ads som du kan søge om og få lov og køre på din blog… PartnerAds er faktisk den bedst betalte side hvis du vil have reklamer på din nyoprettede blog!  Jeg bruger den og er vildt glad for det.. Her får du udbetaling løn den sidste i hver måned.. 

EuroAds

EuroAds er min favorit, det fungere ligesom PartnerAds bare bortset fra når du er blevet godkendt her så kan du frit bruge af de Ads og reklamer du vil ha på bloggen! Jeg bruger altid Euroads 🙂 Og de udbetaler løn til dig den 15 i hver måned!  

Håber alt dette hjælper til hvis der flere der som jeg vil gøre jeres hobby til noget særligt. For mit vedkommende gik jeg fra en Blogger-Hobby til professionel blogger!! 
Og jeg ELSKER mit arbejde som blogger.

Millainlight 🎃

Skriv et svar