Mit nye køb – Elsker den!! 🌟

⭐ Kardashian ⭐

 

 Så kom min nye taske endelig!  Jeg er overdrevet glad for den,  den er virkelig flot og så lækker!  Jeg elsker The Kardashians, ser dem ALTID i fjernsynet og nu har jeg endelig en rigtig Kardashian taske,  hvor vildt er det.. Er så Glad!!  

Jeg har også købt en Kardashian pung der matcher Tasken 🙂 Jeg er virkelig Kardashian fan, modsat min kæreste der hader dem.. Jeg synes det er det bedste reality show nogensinde!  Men denne taske var og er det bedste køb jeg har gjort længe, jeg er rigtig glad for jeg købte den hvertfald!  

img_2073

⭐ Millainlight ⭐

2 thoughts on “Mit nye køb – Elsker den!! 🌟

Skriv et svar

Velkommen til Affiliate Camp!!
Vi her på Millainlight er super glade for jeres støtte, og uden jer ville vi ikke have været blevet så store som vi er. Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Affiliatecamp.dk så du også har mulighed for at tjene penge med affiliates på din blog. Hvis du går ind på http://affiliatecamp.dk/ og bruger rabatkoden *milla* kan du spare 500 kr ved køb af din billet senest d. 31/10 - 16. Vi ses på affiliate camp!!
We respect your privacy.
Videre til værktøjslinje