SCREAM Serien – Halloween speciel ⭐

 
 Yes, så kommer det endelig! Det helt ny Halloween afsnit af SCREAM serien, den er så spændende også varer den hele 2 TIMER!!  😳 Det bliver så vildt, elsker gyserfilm/Serier og regnvejr.. Det så hyggeligt og ligge på sofaen med dynen og mine 2 katte også se gyserfilm – LOVE IT!  
Hvis du gerne vil se SCREAM serien så er den på viaplay i morgen tidlig… Og senere til næste år kommer der en sæson 3!! Helt vildt god nyhed til alle gyser fans!! Men nu ved jeg allerede hvad jeg skal lave i morgen, ligge flad og glo Screamserien  og hygge!  
Til jer som ikke ved hvad SCREAM serien handler om så følger vi Emma og hendes venner som bliver jagtet af en morder, ja den er ligesom de gamle SCREAM  film bortset fra en ting i serien er vi i 2016 der ringer morderen på Mobil,  hvorpå i den 1 SCREAM film hvor han ringede på telefonen;) Så vi er lige hoppet en lang op, men den er helt klart værd og se i morgen!!  

 

Millainlight ⭐🌟

Skriv et svar

Velkommen til Affiliate Camp!!
Vi her på Millainlight er super glade for jeres støtte, og uden jer ville vi ikke have været blevet så store som vi er. Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Affiliatecamp.dk så du også har mulighed for at tjene penge med affiliates på din blog. Hvis du går ind på http://affiliatecamp.dk/ og bruger rabatkoden *milla* kan du spare 500 kr ved køb af din billet senest d. 31/10 - 16. Vi ses på affiliate camp!!
We respect your privacy.
Videre til værktøjslinje