SCREAM Serien – Halloween speciel ⭐

 
 Yes, så kommer det endelig! Det helt ny Halloween afsnit af SCREAM serien, den er så spændende også varer den hele 2 TIMER!!  😳 Det bliver så vildt, elsker gyserfilm/Serier og regnvejr.. Det så hyggeligt og ligge på sofaen med dynen og mine 2 katte også se gyserfilm – LOVE IT!  
Hvis du gerne vil se SCREAM serien så er den på viaplay i morgen tidlig… Og senere til næste år kommer der en sæson 3!! Helt vildt god nyhed til alle gyser fans!! Men nu ved jeg allerede hvad jeg skal lave i morgen, ligge flad og glo Screamserien  og hygge!  
Til jer som ikke ved hvad SCREAM serien handler om så følger vi Emma og hendes venner som bliver jagtet af en morder, ja den er ligesom de gamle SCREAM  film bortset fra en ting i serien er vi i 2016 der ringer morderen på Mobil,  hvorpå i den 1 SCREAM film hvor han ringede på telefonen;) Så vi er lige hoppet en lang op, men den er helt klart værd og se i morgen!!  

 

Millainlight ⭐🌟

Skriv et svar