Send din printer til paradis på Printerparadiset.dk

Tri-link gruppen APS er ejerne af printerparadiset.dk, og har haft med blækpatroner og printertilbehør at gøre siden 2002. Herudover specialiserer de sig også i at samle brugte blækpatroner på deres anden hjemmeside Returtoner.dk. Så man kan vel se det som en slags genbrugs system for blækpatroner. Og deres varer er E-mærket.

blaekpatroner13blaekpatroner15

 

 

 

 

 

 

 

På venstre side kan man finde en lang liste med alle de mærker af blækpatroner som printerparadiset fører, og derfra kan man frit vælge.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og er man i tvivl kan man altid skrive eller ringe til dem og få hjælp til de problemer man har. Vi har ikke selv nogen printer herhjemme, men jeg synes at hjemmesiden er en rigtig god en af slagsen. Prisen på blækpatronerne er heller ikke dyr. Hvis man skal købe dem i forretningerne kan de snildt komme op og koste over 150 kr, men her ligger prisen under en hnnd, og mange af dem endda under 50 kr.

blaekpatroner6

Jeg har faktisk en kammerat som handler meget på printerparadiset.dk, og han siger at han ikke køber sine patroner andre steder. Han har selv en Epson printer, og den sluger eftersigende blæk som var det slik, så derfor er han glad for at han kan gå ind på printerparadiset.dk og bruge under 50 kr på en ny patron.

Jeg går ud fra at firmaer også vil få glæde af denne hjemmeside, for de vil jo også gerne spare penge hvor det er muligt.

Så står du og mangler blæk, så tjek hjemmesiden her ud. Du vil ikke blive skuffet.

Se mere på Billige Blækpatroner

blækpatroner, printerblæk, printerpatroner

Skriv et svar