Billige Shoppingsider i DK ⭐

LUXPLUS

Luxplus er en skønhed og velvære Shop hvor du kan få ALT til meget billige penge, alt fra tandpasta til 9kr til Shampoo til kun 5kr! Meeen, til gengæld skal du også være medlem af shoppen, Dvs du betaler 89/mdr… Jeg elsker shoppen for alt er jo billigt! Leveringen er gratis når du medlem på denne side! 

Groce.dk

 

 

Groce.dk er en ny dansk Shoppingside hvor du kan købe alt fra morgenmad til make-up til blot 5kr, alt er virkeligt billigt og du kan også købe kattemad 4 kilo for kun 56kr!  Denne side er nok blevet vores favorit shoppeside! Men denne side er ikke ligesom Luxplus hvor man skal være medlem af siden! På denne side skal du handle for 499kr for at leveringen er gratis, lidt dyrt synes jeg men elsker siden! Du kan også shoppe for mindre så er leveringen 39kr!  

Shobr.dk

Dette koncept er fantastisk, det er et online supermarked.. Alt er billigt og køber man for 299kr så det gratis! Og mange køber jo mad for mere om ugen, synes alle burde købe på Shobr og første gang man køber på Shobr så får man en Godtepose med – GRATIS! Denne side er fantastisk og vi bruger den herhjemme, køber altid mad herfra og så blir det leveret i fin stand og dine frostvarer bliver pakket rigtig godt godt ind.. Og bliver leveret af post Nord! 

Millainlight… ⭐

 

Skriv et svar