Knæk Cancer ⭐⭐Den forbandet Sygdom!!

Min mor døde den 16 december 1994 af den forbandet sygdom Kræft, det var den værste dag i mit liv!! Også lige op til julen.. Så jeg har levet uden hende 20 år snart,  kan tydelig huske den dag hun døde.. Jeg var i skole også blev hentet og vi skulle op på sige farvel, det var så hårdt 😭😭Aldrig nogensinde har jeg grædt så meget,  jeg fik fri for skole længe og hvert år den 16 december tænder jeg et lyd for hende eller mindes hende på andre måder, for hun bor inde i mig nu og ved hun sidder deroppe og er glad og stolt over den jeg er blevet idag! 
Ved at der er mange der har mistet sine kære.. Har også mistet min morfar og bedstefar som lige døde!  Det er det hårdste man kan opleve som menneske. Dette var min historie om da jeg mistede min mor som var min bedste ven!! 
 

 

 

 Millainlight ⭐⭐⭐

Skriv et svar