Stripdanmark.dk

Stripdanmark blev stiftet i år 2000, og havde den målsætning at gøre det nemmere for danskere at bestille et show til diverse festlige arrangementer. Normalt var det kun booking tjenester indenfor musik og underholdningsbranchen, der sørgede for at lave aftaler mellem stripperne og kunderne, som især var diskoteker, klubber og andet, som i forvejen bookede DJ og andet underholdning.

stripdanmark-strip-025Og eftersom internettet blev mere og mere udbredt i slutningen af 90’erne, så stripdanmark en mulighed for at starte deres online virksomhed i år 2000.

Deres strippere er valgt med omhu, og de vælger kun de bedste. Desuden bliver der trænet nye talenter regelmæssigt.

Nu er det her en anstændig blog, og jeg skal selv tjene til føden, så jeg vil undgå at gå i detaljer om siden her, men man kan bestille alle mulige former for shows Og nogle af dem er ikke helt stuerene.

Udover pige og mandestrip, leverer de også eventpiger fra og i hele danmark.

 

Der er ingen ord at sætte på sidens design. Det ser overskueligt ud. På forsiden finder kunden det som denne kom for (Email, booking, tlf m.m) uden at skulle blive mødt med alle mulige ligegyldige ting. Og prislisten er også på plads.

 

stripdanmark-strip-033                                        stripdanmark-strip-036

Se mere på Stripping

Book her: http://www.stripdanmark.dk/striptease/stripbooking

 

stripper, strip, stripbooking, striptease

 

Skriv et svar