Find en bolig på Homeconnector.dk

Homeconnector.dk er en hjemmeside hvor folk kan skrive deres bolig op, så andre kan leje den i en periode. Det er dog forbudt ved lov at der bor mere end 2 personer i de huse som der bliver sat op på siden, og om huset bliver lejet ud, kommer selvfølgelig an på beliggenhed og husleje, men det tager i gennemsnit imellem 2 – 5 uger at finde en lejer.

udlejningafbolig11Ligesom med et almindeligt lejemål, har udlejer 2 uger til at vurdere boligen når lejeren flytter, og så kan lejeren få sit depositum tilbage, men pengene kan godt blive tilbageholdt hvis der er skader på boligen.

Hjemmesiden i sig selv er nem at finde rundt på, og der er mange boliger at kigge på. Siden er stiftet af Rasmus Brohl i år 2009 , og har primært boliger i Aarhus og København.

Så står du og mangler en ny bolig, eller skal du til at flytte hjemmefra, så kig forbi. Bemærk dog at mange af boligerne har en tidsbegrænset lejeperiode.

 

Klik her og læs mere

*udlejning af bolig*

 

Skriv et svar