Kardashian Kollection ⭐️I Danmark!!

 

Kardashians er i den grad kommet til Danmark, Deres Tøj og Tasker og Punge og meget meget mere…. Og jeg har det meste af deres ting som jeg købte online.. Nemlig deres taske! Med guld Logo på og så Købte jeg også deres flotte pung! 
cropped-IMG_2159.jpg
Jeg har også deres hårserie som består af en hår børste, hårspray og Balsamspray leave-In også min absolute favorit af alle deres hår produkter Black seed Oil – Det en Hårolie, men jeg bruger den mest til lotion når jeg har været i bad, den dufter FANTASKISK! VIRKELIG! Den må du eje hvis du er til Kardashians.
image
Alle deres produkter er vildt fantastiske og man kan få dem alle på min favoritside nemlig http://www.luxplus.dk
Også idag faldt jeg over et Valour sæt som også er Kadashians Kollection og Wow siger jeg bare! Det fås i Deres butik i Miami som hedder Dash, Der ligger også en i New York og Los Angeles. det er deres helt egen butik som man kan shoppe i online hvis man vil det http://www.dash.com Men den ligger i den dyre ende hvis du har mange penge 🙂 Der kan du få deres egne design osv!

img_2162

 

Vil du have mere Kardashians, Så Tjek Keeping Up With Kadashians Ud! 

Millainlight ⭐️

Skriv et svar