Julehygge og Selvforkælelse ✨💫

AnsigtsMaske og En duft af æble – Kanel fra min nye lækre creme der var i min Oktober Goodbox, jaa det lyder ikke helt forkert på sådsn en kold aften, i min Box var også en lille sød Notebog som jeg lige nu sidder og skriver juleønsker i 🙂 Ja, det hele er så skønt og jeg er kommet i julehumør! Jeg synes at en ansigsmaske og lidt selvforkælelse er på sin plads lige fortiden, for kæmper lidt med min depression og så det rart med min Goodiebox og ja måske et Glas vin senere, min kæreste hygger også om mig! img_2207
Imorges kom min Kim Kardashian perfume og det er en tidlig adventsGave fra min kæreste, den dufter helt fantastisk og det var bare den bedste start på dagen, utroligt så forkælet jeg blir idag for jeg har også fået en til gave af ham den bedste i dag! Ja, nemlig en Goodiebox Speciel Edition!! Den blev jeg overdrevet glad for, han ved bare hvad der gør mig glad på sådan en kold og mørk Onsdag! Senere kommer der “Forbandet” på Tv3 en Gyser-Serie 

img_2221

Millainlight ⭐️

Skriv et svar