Mega forkælelse :)

Mine absolute favorit pleje ❤

Den store hårkur “Revlon” er en RIGTIG god hårkur som jeg er så glad for, den er det bedste køb.. Den dufter så skønt og gør dit hår virkelig blødt og som nyt, Den er så lækker og den kan købes billigt på http://Www.luxplus.dk

Også min yndlings Shampoo fra DGJ – Organics! Den dufter af jordbær og Kokos, dejlig sommer duft.. Den er virkelig også et godt køb.

Hånscremen fra Siberica er min absolute favorit, den gør dine hænder silke bløde og så dufter så skønt af mild appelsin..

Den Sidste ting jeg har er en creme jeg fik i min nye Goodiebox fra febuar og den er fra Emite Make Up, og er en diamant creme som får huden til og skinne.. Altså jeg bruger den under make up men det vel op til hver og en den er hvertfald lækker og ser godt ud 🙂

Det var så mine 4 absolute favorit Produkter som jeg har købt eller købt 🙂

 

Millainlight/

Skriv et svar

Velkommen til Affiliate Camp!!
Vi her på Millainlight er super glade for jeres støtte, og uden jer ville vi ikke have været blevet så store som vi er. Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Affiliatecamp.dk så du også har mulighed for at tjene penge med affiliates på din blog. Hvis du går ind på http://affiliatecamp.dk/ og bruger rabatkoden *milla* kan du spare 500 kr ved køb af din billet senest d. 31/10 - 16. Vi ses på affiliate camp!!
We respect your privacy.
Videre til værktøjslinje