Hjælp søges :)

Dette skønne vejr bliver man glad af jo, og jeg er i SUPER humør! Det er fredag snart og weekend hvor min kæreste og jeg bare skal hygge og ud og have noget kæreste-Tid. Og i næste uge kommer min allerbedste Goodiebox Yaay!

Nå, men det var engentlig ikke det indlægget sgu handle om. Jeg har brug for hjælp til vægttab altså en kostplan, som jeg skal følge hver dag! Jeg spiser sundt og grønt og alt det, men vil gerne have noget og gå efter.. Jeg har tabt mig eftersom jeg er stoppet med slik og usundt, Men kunne godt tænke mig en fast kostplan.. Her når det begynder blive godt vejr så begynder jeg i FitnessDK!

Det er nogle billeder taget for ca 2 år siden.. Der ville jeg rigtig gerne tilbage 🙂

håber nogen vil hjælpe med lidt kostplan som hjælper mig 🙂

Skriv et svar

Velkommen til Affiliate Camp!!
Vi her på Millainlight er super glade for jeres støtte, og uden jer ville vi ikke have været blevet så store som vi er. Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Affiliatecamp.dk så du også har mulighed for at tjene penge med affiliates på din blog. Hvis du går ind på http://affiliatecamp.dk/ og bruger rabatkoden *milla* kan du spare 500 kr ved køb af din billet senest d. 31/10 - 16. Vi ses på affiliate camp!!
We respect your privacy.
Videre til værktøjslinje