Så starter mit nye sunde liv!

Fra i fredags Startede mit sunde nye liv uden sukker  og jeg har ingen trang til det! Utroligt haha.. Når man tænker på hvor stor min trang til chokolade og sodavand var ikk? Jeg skal helt sikkert være klar til sommeren og have min slanke krop igen.. skal ned på 59kg igen! 

Nå, det var ikke det jeg ville skrive om her og nu men at spise sundt, for grønsager og salat er ikke lige mig, meen det har ændret sig kraftigt efter jeg er på kur 😉 En god ide er produktet Easis der ikke holder sukker, men masser af protein og alt det gode man skal have, også smager det jo også super godt.. vi køber faktisk masser af easis for det er godt til aftens snack osv.. 

Her var jeg for 2 år siden 59 kg og det er klart mit mål igen, da jeg boede oppe i Borås (sydsverige) var jeg oppe på 85kg 😳 Flyttede så til Danmark for 4 år siden og så smed jeg lige 25kg. Så det betaler sig og droppe det søde også evt tag en Easis bar og hyg med den om aften istedet for en stor skål slik  haha.. jeg er hvertfald glad for mit vægttab!! 

Millainlight🐾

Skriv et svar