Sovepiller er og blir noget lort!

 
 Jeg har en lidt personlig historie om mit liv som jeg gerne vil have ud nu.. Det hårdt for mig! 
Jeg har siden jeg blev opereret i april 2013 hvor jeg fik en pacemaker pga uregelmæssig hjerterytme, som jeg har det 100% Fint med den dag idag, men så kom bagsiden af medaljen og det var alt det smertestillende medicin jeg fik med hjem fra hospitalet i Sverige (Fik ca 400stk piller med hjem… så sindsygt!! og ja jeg blev jo hurtig afhæning af både sovepillerne og de smertestillende jeg nu fik med hjem.. Der var mange sagde “Tag ikke det lort Maria” men jeg var så forfærdelig DUM! Jeg tog dem hver nat og blev super afhæning af dem.. og for det ikke skal være løgn er jeg på sovepillerne endnu! Men kæmpede en brag kamp med og komme ud af min stærke Morfin piller og det var det sværeste jeg har gennemgået i mit liv, jeg skal aldrig nogensinde tage mod medicin fra hospitalet mere.. Har lært det på den hårde måde.. Forså fik jeg depression som jeg kæmpede med og lidt angst for nye mennesker og det ødelagde mig langsomt 🙁 

Men mit råd er pas på når du tager sovepiller og andet for du blir MEGET hurtig afhæning og det har jeg lært!! 🐾😢

Skriv et svar