SunSpa.dk er KLART en af mine favoritter!!

Sunspa er en favorit, lad mig bare sige det og jeg er så heldig at ha et samarbejde med dem, så dette her indlæg handler om de produkter jeg har testet..

Sunspa – Tan in the Can (Chocolate) er en selvbruner spray som er nok en af de bedste jeg har prøvet og den er virkelig flot og du opnår samme resultat som hos en professionel behandling.

Sunspa mousse med Acai extract argan Oil er det andet jeg skal prøve.. og WoW! Love it!! Den giver en gylden Glow på bare 90min og denne her er også en af de bedste selvbruner jeg har prøvet også kan de begge faktisk fås i Matas lige her

Skriv et svar

Velkommen til Affiliate Camp!!
Vi her på Millainlight er super glade for jeres støtte, og uden jer ville vi ikke have været blevet så store som vi er. Vi har for nyligt indgået et samarbejde med Affiliatecamp.dk så du også har mulighed for at tjene penge med affiliates på din blog. Hvis du går ind på http://affiliatecamp.dk/ og bruger rabatkoden *milla* kan du spare 500 kr ved køb af din billet senest d. 31/10 - 16. Vi ses på affiliate camp!!
We respect your privacy.
Videre til værktøjslinje